Semanam impreuna, culegem impreuna! 

Colaborarea noastră cu producători renumiți la nivel global și pasiunea pentru domeniul agriculturii reprezintă premisa înființării magazinului online: UtilajeAgri, dedicat tuturor celor interesati si pasionați de agricultura.

Avem sediul în Brașov si doua puncte de lucru:
  • magazinul 1, Brasov  - Rotbav, Nr 362 (DN 13, KM 22)
  • magazinul 2, Brasov - Lunca Calnicului, Nr 346 B (DN 11, KM 16) 

Din 1997 contribuim la îmbogățirea ofertei de pe piață, oferind produse agricole de calitate superioară.

Scurt istoric:

Societatea noastră Ricvidan Com S.R.L, a fost infiintata în anul 1997.

În prezent, deținem o experiență de peste 20 ani pe piața de utilaje agricole, piese de schimb pentru utilaje noi si second-hand, pompe de stropit pomi si pompe de erbicidat.

Toate produsele noastre au certificat de calitate si garantie direct de la producator , fiind distribuitor autorizat pentru numeroase brand-uri pe teritoriul Romaniei .

Navigarea pe site-ul UtilajeAgri se face simplu datorită interfeței prietenoase a magazinului online, motiv pentru care îți va fi ușor să găsești produsele care te interesează simplu și rapid.

Mai mult decât un magazin online

UtilajeAgri va ofera nu doar produsele variate din domeniul agriculturii, ci și informații din domeniu atât din România și nu numai. UtilajeAgri este o resursă informațională si de cumpărături creată pentru orice persoană interesată de utilaje agricole si piese de schimb.