Semanam impreuna, culegem impreuna! 

Magazin online de utilaje agricole si piese de schimb pentru utilaje agricole

Colaborarea noastra cu producatori renumiti la nivel global si pasiunea pentru domeniul agriculturii reprezinta premisa infiintarii magazinului online: UtilajeAgri.ro, dedicat tuturor fermierilor, operatorilor agricoli cat si celor interesati si pasionati de agricultura.

Din 1997 contribuim la imbogatirea ofertei de pe piata, oferind produse agricole de calitate superioara.

Scurt istoric:

Societatea noastra, Ricvidan Com S.R.L, a fost infiintata in anul 1997.

In prezent, detinem o experienta de peste 20 ani pe piata de utilaje agricole, piese de schimb pentru utilaje noi si second-hand, pompe de stropit pomi si pompe de erbicidat. Toate produsele noastre au certificat de calitate si garantie direct de la producator, noi fiind distribuitor autorizat pentru numeroase brand-uri pe teritoriul Romaniei .

Mai mult decât un magazin online de utilaje agricole si piese de schimb

Navigarea pe site-ul UtilajeAgri.ro se face simplu datorita interfetei prietenoase a magazinului online, motiv pentru care iti va fi usor sa gasesti produsele care te intereseaza simplu si rapid.

UtilajeAgri.ro iti ofera ofera produsele variate din domeniul agriculturii, iar tehnicienii nostri sunt la curent cu informatii proaspete din domeniul agricol. UtilajeAgri.ro este o resursa de cumparaturi creata pentru orice persoana interesata de utilaje agricole si piese de schimb. Ne gasesti atat online cat si fizic, la punctele de lucru din judetul Brasov.

Avem sediul în Brașov si doua puncte de lucru:
  • magazinul 1, Brasov  - Rotbav, Nr 362 (DN 13, KM 22)
  • magazinul 2, Brasov - Lunca Calnicului, Nr 346 B (DN 11, KM 16)