Filtre

Preţ
1.050 Lei
600 Lei
620 Lei

Folie, plasa, sfoara balotat - UtilajeAgri.ro - magazinul online al fermierilor

Suntem pregatiti cu o gama variata de produse special concepute pentru a satisface nevoile tale de balotare si infasurare eficienta a furajelor si a altor materiale agricole.

Indiferent daca esti fermier sau activezi in domeniul agricol, intelegem importanta utilizarii materialelor de calitate pentru obtinerea unor baloti compactati si bine protejati. De aceea, punem la dispozitia ta o selectie larga de folie pentru balotat, plasa pentru balotat si sfoara pentru balotat, fabricate conform standardelor ridicate ale industriei agricole.

Produse pentru balotat

Folie balotat: Folia pentru balotat disponibila in magazinul nostru online este durabila, rezistenta la perforari si asigura o protectie eficienta impotriva umiditatii si a factorilor externi nocivi. Indiferent de dimensiunea sau forma balotului pe care doresti sa-l obtii, avem folii pentru balotat potrivite pentru a satisface cerintele tale specifice.

Plasa balotat: Plasa pentru balotat este o optiune versatila si eficienta pentru infasurarea balotilor. Aceasta ofera o fixare sigura si uniforma, asigurand o protectie optima impotriva pierderii de furaje si a degradarii materialelor agricole in timpul depozitarii si transportului. Avem plase pentru balotat de diferite dimensiuni si rezistente, adaptate nevoilor tale individuale.

Sfoara balotat: Daca preferi sfoara pentru balotat traditionala, avem o gama variata de sfori de inalta calitate, confectionate din materiale rezistente si durabile. Acestea asigura o fixare sigura si solida a balotilor, rezistand in conditii de utilizare intensiva si protejand eficient continutul balotului.

Indiferent de alegerea ta intre folie, plasa sau sfoara pentru balotat, poti avea incredere ca produsele noastre iti vor asigura o balotare eficienta si o protectie de lunga durata a recoltelor si a materialelor agricole.

Comandă acum folie, plasă sau sfoară pentru balotat de la UtilajeAgri.ro și beneficiază de produse de calitate superioară, livrare rapidă și suport tehnic specializat. Asigură-ți succesul în procesul de balotare și protejează-ți recoltele cu materialele noastre de înaltă performanță!

Ricvidan

"Semanam impreuna, culegem impreuna."